Hendrik van Doorn verwerkt op de website persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens kunnen worden opgehaald bij het invullen van een contactformulier. Door gebruik te maken van onze producten en/of diensten stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Hendrik van Doorn kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

Waarom verwerken wij uw persoonsgegevens?

Hendrik van Doorn verwerkt uw persoonsgegevens alleen om contact met u op te nemen wanneer u dit wenst.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

Hendrik van Doorn bewaart uw persoonsgegevens in het klantenbestand. De gegevens worden niet langer gebruikt en bewaard, dan strikt noodzakelijk is om de doelen realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens kunnen tevens worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Wanneer u een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Webformulier

Wij maken gebruik van een webformulier om uw aanvragen te verwerken. De ingevulde gegevens worden alleen door ons gebruikt om uw aanvraag te behandelen en om u daarover te benaderen.

Cookies

Hendrik van Doorn maakt gebruik van functionele cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In een cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kunnen wij de bezoeker bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn, door bijvoorbeeld de domeinnamen die de bezoeker gecheckt en bewaard heeft. Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, via de browser.

Google Analytics

Om de statistieken van onze website te volgen maken wij gebruik van het programma Google Analytics. Hiermee hebben we inzicht in belangrijke statistieken, zoals bezoekersaantallen, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Google Analytics maakt gebruik van een cookie, dat is een klein bestandje dat op uw computer wordt opgeslagen. Google Analytics is conform de privacywetgeving ingericht, zodat er vooraf geen toestemming nodig is van de gebruiker. Dit houdt in dat IP-adressen zijn geanonimiseerd, zodat gegevens nooit naar u of uw IP-adres te herleiden zijn.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of als de wet zegt dat dat moet.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Hendrik van Doorn
Amerongerwetering 2
3958 MD Amerongen
tel: 06-187 102 19
e-mail: info@hendrikvandoorn.nl

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw persoonsgegevens serieus. Wanneer er sprake is van misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste, openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen, nemen wij passende maatregelen. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-Certificaat om uw persoonsgegevens te waarborgen en te zorgen dat deze niet in verkeerde handen vallen. Indien u vermoedt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via: info@hendrikvandoorn.nl.

Klacht indienen

Mocht u een klacht hebben dan proberen we er natuurlijk samen uit te komen. Vindt u desondanks dat Hendrik van Doorn u niet op de juiste manier helpt, dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl wordt uitgelegd hoe u een klacht kunt indienen.