Hendriks vlees

Hendriks vlees kopen

Ons ossenvlees is bij een steeds grotere groep afnemers een begrip aan het worden. We willen de ervaring van lekker en eerlijk vlees eten, niet alleen met ons netwerk delen, maar ook met de rest van Nederland.

Op deze pagina kunt u daarom ons vlees bestellen. In de regio komen we het bij u bezorgen. Het is ons streven om het in de toekomst door heel Nederland te gaan afleveren. Afhalen is daarom ook mogelijk, we zijn centraal in het land gevestigd

Waarom Hendriks vlees

Onze dieren

Goed vlees is niet alleen lekker, maar komt ook uit een goede bron. Wij vinden dat ieder dier recht heeft op een gezond en gelukkig leven. Door onze kennis van de veehouderij kunnen we onze dieren onder de beste omstandigheden laten groeien. Daarbij ligt onze focus niet op het snelle groeien van de dieren, maar op het gezond volwassen worden. Voldoende beweging, de juiste voeding en goede leefomstandigheden. 

Al ons vlees komt van één van onze stieren die iedere dag door ons zelf worden verzorgd en vertroeteld. Omdat het houden van stieren een leuke hobby is, besteden we veel tijd aan onze beesten. 

Liefde en aandacht voor het dier, het zit in Hendriks Vlees!

Bezorgen en betalen

Na bestelling wordt het vlees kunt u het vleespakket komen afhalen in Amerongen, of u laat het door ons bezorgen. Binnen een straal van 10 kilometer vanaf ons adres bezorgen we gratis. Voor grotere afstanden spreken we een prijsje met u af. 

U betaald pas bij afhalen/leveren, we doen dit uitsluitend op basis van een betaalverzoek/tikkie. Het is niet alleen beter om het contactloos te doen, maar het voorkomt onnodige verwarring aan uw deur. We danken u voor uw begrip.

Hendriks Vlees