Fouragehandel

Fourage voor bedrijf en particulier

Fouragehandel Hendrik van Doorn levert het hele jaar door balen met onder andere hooi, strooi en mengvoerbalen. Het grote voordeel van deze balen in dat de kwaliteit van het voer blijft behouden. Dit zie je terug bij de droge koeien, door de hoge kwaliteit van de droogstandsbalen treden er na de droogstand veel minder lactatie problemen op.

We leveren mais en droogvoer balen in de afmeting van 100×120 cm en de andere soorten in midi formaat: 85×90 cm. Heeft u speciale wensen als het gaat om fourage, laat het ons dan weten.

Eigenschappen:

Herkomst fourage

De producten die we verhandelen komen allen van de Nederlandse bodem. Het overgrote deel komt uit het gebied van de Utrechtse Heuvelrug. Door de verschillen in hoogte en bodemsoort, kunnen we selecteren in het soort voer dat we verwerken in onze fourage. 

Vrijwel alle producten worden door ons zelf in balen gepakt. Voor zowel het persen van hooi/stro in midi balen, als het persen van mais- en droogstandsbalen, gebruiken we ons eigen materieel. 

Neem contact op voor ruw- of droogvoer voor uw (klein)vee. Wilt u graag een ander soort verpakking of fourage ontvangen? We maken graag een aanbieding op maat.